Ray-event 11/05 - volzet

 

We nodigen onze klanten graag uit voor aankomend RAY-event bij Manufactuur op donderdag 11 mei van 15u-21u. De plaatsen zijn beperkt dus snel boeken is de boodschap! 

Moederdag is in zicht en we nodigen onze klanten daarvoor graag uit voor ons beauty event dat plaatsvindt in onze winkel op donderdag 11 mei.

Het is de perfecte gelegenheid om jezelf te verwennen voor moederdag 🤍. Breng gerust je mama of een vriendin mee en maak er een gezellig uitstapje van.

Tijdens het Ray-event kan je een 30-minuten durend verwenmoment boeken en genieten van een mini facial  met gelaats -en lichaamsadvies over welke stappen je kan nemen naargelang de noden van je huid.

Bovendien krijg je 10% korting op alle producten van Ray die op die dag worden gekocht en ontvang verschillende staaltjes om jouw perfecte routine aan te vullen.

We kijken er naar uit je te verwelkomen!
UPDATE; VOLZET!
Helaas kunnen we geen extra plekjes meer voorzien voor de gelaatsverzorging, wel zijn diegene die geen afspraak hebben kunnen bemachtigen meer dan welkom om toch langs te komen!

We helpen je graag verder met advies voor jouw lichaam- en huidverzorging, hebben verschillende producten in staaltjes om meteen te testen. Ook geldt de -10% korting op Ray-producten die dag voor alle klanten, dus zeker de moeite!

Wil je toch een gokje wagen? Stuur dan een mailtje terug om op de wachtlijst te komen, dan contacteren we jou als er annulaties zijn.Praktisch:
- Reserveer je plekje tijdig via deze link (vol = vol)

- Het event gaat door van 15-21u op donderdag 11/05/'23 bij Manufactuur te Merelbeke

- De aanwezige klanten kunnen genieten van -10% korting op de volledige collectie van Ray

Liefs, 

Anke 

Ps: er zijn momenteel werken op de Hundelgemsesteenweg maar wij blijven bereikbaar via de autostrade of via ZwijnaardeVorige post Volgende post

Blog posts